Krimi

Nitrianski policajti zadržali nervózneho mladíka: Mal pri sebe drogy

Pri preukazovaní totožnosti sa mladík správal nervózne, roztržito, mal rozšírené zreničky. Priznal sa, že je užívateľom drog.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti zadržali nervózneho mladíka: Mal pri sebe drogy
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj , TASR/Lukáš Grinaj

Nitrianski policajti zadržali muža, ktorý sa pri preukazovaní totožnosti správal nervózne a roztržito. Policajti zistili, že dôvodom sú drogy, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky kontrolovali počas dennej služby na Slnečnej ulici v Nitre 23-ročného muža, ktorý svojím vzhľadom pripomínal osobu v pátraní. Pri preukazovaní totožnosti sa mladík správal nervózne, roztržito, mal rozšírené zreničky. Priznal sa, že je užívateľom drog.

Prečítajte si tiež

Následne policajtom dobrovoľne vydal jeden kus drvičky, jednu ušúľanú cigaretu s obsahom zelenej sušiny a jedno plastové vrecko s obsahom zelenej sušiny. Podľa spôsobu balenia a vzhľadu látky vzniklo dôvodné podozrenie, že ide o dávku omamnej a psychotropnej látky, uviedla polícia.

Policajti muža zadržali. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM