Barbara Dallosová Krimi

Nitrianski policajti prosia o pomoc: Nepoznáte tohto muža?

Muži zákona opisujú prípad, ktorého súčasťou je kúpa niekoľkých iPhonov. Viac by o tom mohol vedieť muž zachytený na kamerách.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti prosia o pomoc: Nepoznáte tohto muža?
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na záberoch z kamier, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Tento muž by podľa policajtov mohol prispieť k objasneniu prípadu, kedy v jednej z elektro predajní v Nitre došlo k spísaniu zmluvy a prevzatiu si dvoch telefónov iPhone 12 Pro Max v hodnote spolu 3970,20 eur.

„Toho istého dňa došlo k spísaniu ďalšej zmluvy a následnému prevzatiu si dvoch kusov telefónov iPhone 12 Mini, ktoré si neznáma osoba prebrala po vyplatení akontácie v celkovej sume 648,84 eur, pričom vyplývajúce povinnosti a splátky zo zmluvy o spotrebiteľskom úvere a zmluvy o revolvingovom úvere nezačala do dnešného dňa plniť a splátky splácať,“ konkretizuje polícia s tým, že majiteľovi tým vznikla škoda vo výške 5916,74 eur.

Akékoľvek informácie o mužovi zo záberov je možné podať polícii na t.č. 158, priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM