Rastislav Búgel Iné športy

Nitrianski hokejbalisti chcú bojovať o titul: Cez víkend sa rozbehne extraligový kolotoč!

Nitrianski hokejbalisti majú na nadchádzajúcu jarnú časť extraligy jasný cieľ. Už počas víkendu ich čaká náročné dvojkolo.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski hokejbalisti chcú bojovať o titul: Cez víkend sa rozbehne extraligový kolotoč!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski extraligoví hokejbalisti sa pripravujú na jarnú časť súťaže. Vedľajšia plocha zimného štadióna, ktorá je domovským stánkom Nitrianskych Rytierov, sa už pomaly dostáva do podoby vhodnej na hokejbal. Ako informovala stránka klubu, nadchádzajúce víkendové dvojkolo sa ešte odohrá na betóne. Plastový povrch pribudne neskôr.

Slabší úvod

Nitra má za sebou nepríliš podarený úvod do súťaže. Prvú časť ligy Nitra neodštartovala presvedčivo. Po jesennej časti je nitriansky klub na piatom mieste so ziskom 25 bodov. Na prvý Martin stráca trojnásobný majster Slovenska 10 bodov.

Jasný cieľ pod Zoborom

Pod Zoborom však s priebežným umiestnením spokojní nie sú. Nitru čaká posledných 8 zápasov základnej časti. „Potrebujeme sa dostať v tabuľke čo najvyššie, náš ciel je prvé miesto, aby sme mali výhodu domáceho ihriska. Bude to veľmi náročná cesta, verím že to zvládneme,“ povedal pre klubový web kapitán HBK Nitrianski Rytieri Nitra Filip Titka.

Nadchádzajúce zápasy Nitrianskych Rytierov:

8. marca o 13:00 hodine

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – KKF Double Team PB

9. marca o 11:00 hodine

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – ŠK 98 Pruské

Foto: ilustračné (Rastislav Búgel)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM