Správy

Nitrianske výstavisko zaplnia starožitnosti: Chýbať nebudú Gazdovské trhy

Na nitrianske výstavisko budú tento víkend viesť aj kroky zberateľov. Konať sa bude burza starožitností. Tešiť sa môžete aj na Gazdovské trhy.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianske výstavisko zaplnia starožitnosti: Chýbať nebudú Gazdovské trhy
8
Galéria

Zberatelia sa majú opäť na čo tešiť. V sobotu 22. apríla sa na výstavisku Agrokomplex budú konať Starožitnícke a Gazdovské trhy.

Trhy budú otvorené od 6.00 do 12.00 hodiny v pavilóne N. Vstup je cez bránu B2.

Burza slúži na predaj starožitností a zberateľských predmetov, mincí, známok, odznakov, obrazov, keramiky, porcelánu, nábytku (komody, hodiny) a ďalšieho.

Prečítajte si tiež

Súčasťou burzy starožitností sú aj Gazdovské trhy. Podujatie sa koná raz do mesiaca, vždy v sobotu od 6.00 do 12.00. Vstupné sa platí 3 eurá.

Včelárske slávnosti

V areáli Slovenského poľnohospodárskeho múzea budú zároveň od 9.00 do 18.00 hodiny prebiehať aj Včelárske slávnosti. Pripravený je pestrý program. Nebude chýbať jazda vlakom Nitrianskej poľnej železnice.

Súčasťou podujatia budú aj ochutnávky medu a medoviny, prehliadka skanzenu a remeselné trhy. Nedeľa, 23. apríla bude zas patriť tradičnej Burze exotov. Súčasťou budú aj Farmárske trhy. Nedeľná burza bude prebiehať od 4.00 do 10.00 hodiny.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Starožitnícke a Gazdovské trhy v Nitre na Agrokomplexe
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM