Rastislav Búgel Futbal

Nitrianske trápenie pokračuje: Futbalisti prehrali už tretí zápas!

Nitrianski futbalisti nevedia nájsť správny recept na naštartovanie. Divákov na tribúnach pribúda, no rovnako sa však zvyšuje aj počet prehier nášho tímu.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianske trápenie pokračuje: Futbalisti prehrali už tretí zápas!
Foto: Rastislav Búgel

Takmer 500 divákov si prišlo pozrieť štvrté kolo druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Nitrianski futbalisti hostili na domácom trávniku tím zo Skalice.

Už od začiatku fanúšikovia videli vyrovnaný futbal. Šance sa striedali na oboch stranách. V desiatej minúte však prišla pre domácich futbalistov rana. Nitriansky brankár za svoj chrbát pustil ľahkú loptu a Skalica sa dostala do vedenia, ktoré nehodlala pustiť zo svojich rúk.

Výhodu jednogólového náskoku bola na skalickej hre badať. V 35.minúte sa podarilo vyrovnať dobre hrajúcemu Pauknerovi, ktorý spôsobil výkriky radosti u domácich priaznivcov. Eufória však netrvala dlho. Už o minútu bolo po strele Petrovského opäť vo vedení skalické mužstvo (1:2). Trápenie Nitry potvrdil v 43.minúte Konečný (1:3). Mladý nitriansky káder sa však nevzdával. V poslednej minúte prvého polčasu znížil na rozdiel jedného gólu opäť Paukner (2:3).

V druhom dejstve sa Nitra snažila o zvrat. Hráči stupňovali aktivitu a skalický brankár mal plné ruky práce. Nitrianski útočníci však nedokázali premeniť niekoľko vyložených šancí a tak aj v štvrtom kole ostali po záverečnom hvizde bez bodového zisku.

FC Nitra – MFK Skalica 2:3 (2:3)

Fotografie zo zápasu pre vás pripravujeme!

Foto: Rastislav Búgel

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM