Monika Földešiová Rôzne

Nitrianske okná do minulosti

Viac než 290 fotografií od obyvateľov z celého Slovenska bolo poslaných do súťaže, ktorú vyhlásil portál Webnoviny.sk. Medzi nimi sa našlo aj niekoľko Nitranov, ktorých by sme touto cestou chceli podporiť.

V súťaži „Okno do minulosti“ ste mali vziať starú fotografiu, podržať ju pred fotoaparátom a naaranžovať ju tak, aby zakrývala miesto, ktoré zobrazuje a vyzerala teda ako „okno do minulosti“. Fotky ste mohli posielať do konca augusta, o niekoľko dní sa dostanú na Webnoviny na Facebooku a tam budú môcť užívatelia hlasovať za jednotlivé z nich na základe „lajkov“. Zúčastnení tak bojujú o atraktívne ceny ako autorádio, telefón a okrem iného aj fotoaparát Nikon. Súťaže sa zúčastňuje aj niekoľko obyvateľov Nitry, my vám ponúkame ich pohľady do minulosti. Ak ich chcete podporiť v súťaži, sledujte [link=http://www­.facebook.com/Web­noviny]Webnovi­ny na Facebooku[/link].

Foto: www.webnoviny.sk

Autori fotiek: Roman Kopecný, foto 1, 9 Ladislav Cucor, foto 2 Ingrid Cucorová, foto 3 Andrea Lacková, foto 4 Alexandra Žibritová, foto 5, 12, 13 Monika Földešiová, foto 6 Marta Žibritová, foto 7, 10, 11 Vladimír Lacko, foto 8

nitrania okna do minulosti
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM