Rastislav Búgel Iné športy

Nitra vo finále proti obhajcovi titulu: Volejbalisti budú potrebovať podporu priaznivcov!

Nitrianski volejbalisti bojujú vo finále mužskej extraligy. Už počas nadchádzajúcich dní budú potrebovať podporu fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Nitra vo finále proti obhajcovi titulu: Volejbalisti budú potrebovať podporu priaznivcov!
Foto: Monika Földešiová / Zdroj: Dnes24.sk

Volejbalisti z tímu VK Bystrina SPU Nitra sú vo finále mužskej extraligy. Finálová séria sa hrá na štyri víťazné zápasy. V doterajšom priebehu sa zverenci trénera Kardoša predstavili na palubovke obhajcu titulu z Prešova. V prvom zápase boli vyrovnaným súperom, no na víťazstvo to nestačilo – VK Mirad PU Prešov – VK Bystrica SPU Nitra 3:1 (24, 25, –21, 23).

Aj v druhom zápase podali volejbalisti spod Zobora oduševnený výkon, no úradujúci majster bol o málo lepším tímom (3:2 – 26, –19, 20, –20, 13).

Finálová séria sa tak presúva pod Zobor, kde nitrianski športovci zabojujú o vyrovnanie série. Prvý zápas pod Zoborom je na programe 1. mája o 18.00 hodine. Druhé stretnutie na nitrianskej palubovke bude o deň neskôr v rovnakom čase.

Oba zápasy sa odohrajú v Mestskej športovej hale na Klokočine. Finále volejbalovej extraligy mužov bolo doteraz len tajným snom. V aktuálnej sezóne sa premenil v skutočnosť. Volejbalisti potrebujú cítiť podporu z hľadiska.

Foto: ilustračné

Nitra vo finále proti obhajcovi titulu
1
Galéria
Zdroj: VKP Bystrina SPU Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM