Valovičová Zuzana Rôzne

Nitra spomína na Michaela...

Unikátny kúsok oblečenia kráľa popu Michaela Jacksona je v Nitre. Ak ho chcete vidieť, poponáhľajte sa! Verejnosti je prístupný už iba dnes!

Fanúšikovia zosnulej hviezdy Michaela Jacksona majú poslednú šancu vzhliadnuť červenú koženú bundu, ktorú mal spevák oblečenú počas nahrávania videoklipu k jeho kultového albumu Thriller.

Ako sa dostala na Slovensko? Počas jedného svojho turné v r. 1982 ju Michael Jackson hodil medzi svojich fanúšikov. Bundu získal Angličan Aaron Bowden, ktorý ju dal o šesť rokov neskôr kráľovi popu podpísať na jeho ďalšom turné k albumu Bad. Jedinečný kúsok oblečenia sa dostal do dražby, odkiaľ ju 9. septembra 2009 získal tanečník skupiny Old School Brothers René Šurda. Podľa našich zdrojov bola bunda vydražená za viac ako 1.000 libier.

Posledná hodina slávy Tanečník prepožičal koženú bundu OC Max, kde je vystavená od 31. októbra. Pre verejnosť je prístupná iba v čase od 16:00 do 17:00 hod. Ak ste ju ešte nevideli, poponáhľajte sa! Dnes, 8. novembra, bude v obchodnom centre vystavená poslednýkrát.

Bunda M.J. v OC Max
11
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM