Rastislav Búgel Hokej

Nitra sa dočkala: Roman Tománek v hokejovej reprezentácii!

Nitrianskych hokejových fanúšikov potešila nominácia slovenskej národnej reprezentácie. Na hokejovom turnaji vo Švajčiarsku si národný dres oblečie aj Roman Tománek.

Ilustračný obrázok k článku Nitra sa dočkala: Roman Tománek v hokejovej reprezentácii!
Foto: Rastislav Búgel

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek predstavil nomináciu na blížiaci sa hokejový turnaj Arosa Challenge vo Švajrčiarsku. Do zostavy národného tímu sa prepracovalo 8 hráčov zo slovenskej Tipsport extraligy. „Turnaj bude zároveň poslednou medzinárodnou previerkou pred februárovými Zimnými olympijskými hrami v ruskom Soči,“ informuje Slovenský zväz ľadového hokeja.

Tománek v najcennejšom drese

Vo Švajčiarsku čakajú na slovenských reprezentantov dva súboje – v piatok 20. decembra o 16:00 h nastúpia v Arose proti Bielorusku (priamy prenos na Digi TV) a na druhý deň potom jeden z dvojice Švajčiarsko, alebo Nórsko. „Na turnaj do Arosy sme nominovali hráčov, ktorí boli zdraví a boli k dispozícii,“ povedal pre web SZĽH reprezentačný tréner Vladimír Vůjtek. Do zostavy sa konečne prepracoval aj 27-ročný hráč spod Zobora. Roman Tománek je momentálne najproduktívnejším hráčom slovenskej extraligy.

Roman Tománek
7
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM