Hokej

Nitra prináša staronovú tvár: Pod Zobor sa vracia brankár Nathan Lawson

Šepkalo sa o tom už dlhšie, teraz sa to stalo realitou. Tipsportligová Nitra opäť využije služby brankára Nathana Lawsona.

Ilustračný obrázok k článku Nitra prináša staronovú tvár: Pod Zobor sa vracia brankár Nathan Lawson
Zdroj: Rastislav Búgel

Kanadského brankára sme mohli v drese Nitry vidieť v uplynulej sezóne. Hokejový klub spod Zobora sa rozhodol, že jeho služby opäť využije. Ako informuje klub HK Nitra na svojom webe, 35-ročný kanadský brankár Nathan Lawson sa vracia pod Zobor.

Podľa slov vedenia klubu bol tento scenár s neskorším príchodom kanadského brankára pripravovaný.

„Už na konci minulej sezóny sme sa s Nathanom dohodli, že pokiaľ sa mu nenaskytne nejaký veľmi lukratívny angažmán mimo Slovenska, príde v priebehu sezóny k nám. Aj z tohto dôvodu sme mu nechali náš brankársky výstroj, v ktorom trénoval doteraz doma v Kanade. S oboma našimi brankármi a trénermi sme si túto možnosť odkomunikovali už pred sezónou. Chceli sme im dať zo začiatku sezóny väčší priestor v zápasoch najvyššej súťaže, navyše Nathanovi neskorší príchod vyhovoval, aby mohol viac času stráviť doma s rodinou. Nathan je brankár, ktorý im svojimi skúsenosťami môže pomôcť sa ďalej zlepšovať,“" povedal pre klubový web prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Podľa webovej stránky Nitry príde Nathan Lawson pod Zobor už v sobotu ráno.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM