Rastislav Búgel Hokej

Nitra potvrdila rolu favorita: Hokejisti vyhrali aj na ľade Levíc!

V 11. kole A skupiny II. hokejovej ligy cestovali nitrianski hokejisti na ľad neďalekých Levíc. Tabuľkové postavenie hovorilo jasne v prospech nitrianskeho celku. V zápase to však jednoznačné nebolo.

Ilustračný obrázok k článku Nitra potvrdila rolu favorita: Hokejisti vyhrali aj na ľade Levíc!
Foto: Rastislav Búgel

V 11. kole II. hokejovej ligy cestovali nitrianski hokejisti na ľad Levíc. Posledný celok tabuľky tak hostil priebežne druhú Nitru. Všetko nasvedčovalo povinnej jazde nitrianskeho celku, no domáci tím v zápase ukázal bojovného ducha.

Nitriansky kolotoč

Úvodný gól zápasu padol až v deviatej minúte. Z presného zásahu sa tešil Bajtala, ktorý dostal dobre hrajúcu Nitru do vedenia (0:1). V prvej tretine sa už diváci gólu nedočkali. Nitrania sa z gólu tešili už po piatich minútach druhej tretiny. Puk za bránkovú čiaru Levíc dostal Roman Hudák (0:2). V 30. minúte sa Nitra tešila už z tretieho presného zásahu a zdalo sa, že je dobojované. Domáci hokejisti však zbrane nezložili. Už o 24 sekúnd prekonal nitrianskeho gólmana Púša Peter Segíň (1:3). O minútu Nitra opäť získala trojgólové vedenie po zásahu Róberta Ďurecha (1:4).

Levice znížili

V poslednej dvadsaťminútovke prišiel iba jeden presný zásah. Uspokojivejší výsledok pre domáci celok pridal Peter Majerský (2:4), no gól prišiel iba niekoľko sekúnd pred koncom zápasu. Nitra tak na ľade Levíc potvrdila rolu favorita a odnáša si plný bodový zisk.

HK Levice – HK Dynamax Nitra 2:4 (0:1, 1:3, 1:0)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM