Tlačové správy

Nitra má za sebou extrémne preteky Reebok Spartan Race

Prvé Reebok Spartan Race™ v letnej sezóne sa konali uplynulú sobotu v Nitre. Zúčastnilo sa na nich takmer 4 000 pretekárov na tzv. Spartan Sprint-e, viac ako 5 kilometrovom behu s 15 prekážkami. Niektoré prekážky si vyskúšali aj Janka Hospodárová, či Michal Nemtuda.

Ilustračný obrázok k článku Nitra má za sebou extrémne preteky Reebok Spartan Race
Zdroj: Dnes24.sk

Najviac si užil blato futbalista Marek Hašík. Víťazom sa stal Čech Tomáš Satinský. Trasa v Nitre bola rozložená rovnomerne, celá trasa sa bežala po rovine, počas ktorej bolo rozmiestnená náročná séria prekážok. Za nesplnenú prekážku bolo povinne 30 angličákov (bez rozdielu pohlavia), aby bolo možné pokračovať v behu. Zaujímavé je, že napriek očividnej súťaživosti, každý pomáhal každému. Neznámy človek nemal problém podať ruku, aj keď ho od cieľovej roviny delilo 30 metrov.

Vo svete sú Reebok Spartan Race™ preteky organizované v mestách veľmi populárne. Súťažiaci sa dočkali aj v Nitre vysokej steny, bahnitého terénu, skoku cez oheň, či plazenia sa pod ostnatým drôtom. Každý, kto dobehol do cieľa získal medailu, tričko a pivo (nad 18 rokov). Na Slovensku sa budú konať ešte dva preteky, a to 18. júla na Donovaloch a 5.-6. septembra v Tatranskej Lomnici. Viac informácii na www.spartanrace.sk

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Nitra má za sebou extrémne preteky Reebok Spartan Race
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM