Iné športy

Nitra Knights prepisujú históriu! Zabojujú v SEMIFINÁLE a organizujú VÝJAZD

Fanúšikovia amerického futbalu v Nitre počas sezóny dokázali, že patria medzi najlepších v celej českej lige. Potvrdiť to budú môcť aj počas blížiaceho sa semifinále.

Ilustračný obrázok k článku Nitra Knights prepisujú históriu! Zabojujú v SEMIFINÁLE a organizujú VÝJAZD
37
Galéria

Klub amerického futbalu Nitra Knights prepisuje históriu. V poslednom domácom zápase sezóny na štadióne pod Nitrianskym hradom porazil súpera Bratislava Monarchs (21:9) a zabezpečil si tak historický postup do semifinále.

Už počas sezóny diváci v Nitre ukázali, že im americký futbal vonia a na štadión chodili v slušnom počte. Aktuálne môžu svoj obľúbený tím podporiť aj vo vyraďovacej časti.

Jedinečná šanca

„Chystáme pre vás jedinečnú príležitosť prežiť spoločné dobrodružstvo a podporiť našich rytierov pri ich boji o postup do finále ligy! Pripravili sme špeciálny fanúšikovský autobus, aby sme vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru a podporili našich hráčov v čo najväčšom počte,“ informuje Nitra Knights.

Nitra Knights odohrajú svoje historicky prvé semifinále v nedeľu (2. júla) o 16.00 hodine v Jihlave. Ich súperom bude Vysočina Gladiators.

Podpora fanúšikov je dôležitá

„Podpora fanúšikov je pre naše mužstvo nesmierne dôležitá. Vaše hlasné povzbudzovanie nás hnalo vo všetkých domácich zápasoch a aj teraz môže pomôcť rozhodnúť o výsledku a pomôcť našim hráčom posunúť sa k vytúženému finále,“ dodáva klub.

Miest v autobuse je limitovaný počet (46). Druhý autobus vedia Nitra Knights zabezpečiť iba v prípade výrazného záujmu. Záväzne registrovať sa môžete v online dotazníku.

Cena na osobu je 20 eur a zahŕňa obojsmernú dopravu. Vstupenky si však musí zabezpečiť každý fanúšik individuálne.

„Plánovaný odchod je približne o 12:00 z Nitry a ešte sa upresní v priebehu pár dní po dohode s prepravcom,“ informuje klub a dodáva: „Spolu sme silnejší! Pripojte sa k nám a ukážme aj v Čechách, že ste najlepší fanúšikovský tím v celej lige!“

V priloženej galérii si môžete pozrieť zábery z rozhodujúceho zápasu proti tímu Bratislava Monarchs!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Nitra Knights - Bratislava Monarchs 21:9
37
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM