Správy

Nitra bude mať TRI vianočné mestečká: Trhy pripravujú aj na Klokočine

Vianočné trhy sa tento rok nebudú konať len na Svätoplukovom námestí. Sviatočnú náladu budete môcť načerpať aj na Klokočine či Chrenovej.

Ilustračný obrázok k článku Nitra bude mať TRI vianočné mestečká: Trhy pripravujú aj na Klokočine
11
Galéria

Prvé vianočné trhy otvorili v Nitre v stredu 23. novembra pred novým obchodným centrom pri rieke. Ide o menšie vianočné mestečko s 8 stánkami. Tie sú otvorené každý deň od 14:00 do 19:00, individuálne aj dlhšie.

Stánky na námestí

Tradičné vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí bude otvorené od piatku 25. novembra. Na trhoch bude 30 mestských stánkov, z toho jeden charitatívny. Piati predajcovia prídu s vlastnými stánkami.

Remeselné a malé nápojové stánky vo vianočnom mestečku budú otvorené od 10:00 do 20:00 hodiny. Veľké gastro stánky budú v prevádzke až do 22:00.

Prečítajte si tiež

Trhy na Klokočine

Svoje vlastné vianočné mestečko bude mať tento rok aj sídlisko Klokočina. Tešiť sa môžete na tradičný punč, varené víno a občerstvenie.

Stánky sa budú nachádzať na Popradskej 19. Otvorené budú od piatku do nedele od 9. do 11. decembra a od 16. do 18. decembra.

„Budú tam predajné stánky, gastro – víno, punč, klobásky a podobne, a predajcovia – oblátky, víno, pivá, ozdoby, koláče, orechy, med a iné,“ priblížil Boris Mlynek.

Stánky budú otvorené v uvedených dátumoch v čase od 16:00 do 22:00.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Na Svätoplukovom námestí už stoja stánky vianočného mestečka
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM