Monika Földešiová Od Vás

Niektoré ulice neprejazdné

V utorok sme vás upozorňovali, že dnes popoludní prejde Nitrou cyklistický peletón. A dnes vám prinášame fotografie, ktoré poukazujú na značné zdržanie vodičov v týchto úsekoch.

Náš čitateľ Peter nám do rubriky Od Vás poslal niekoľko záberov, na ktorých môžete vidieť veľké kolóny áut na Novozámockej i Cabajskej ceste, ktoré sú v Nitre aj tzv. výpadovkami. Vodiči zostali kvôli súťažiacim cyklistom stáť so svojimi vozidlami aj desiatky minút, kým peletón prešiel a dopravná situácia zostala opäť plynulá. Cyklistický peletón bol súčasťou súťaže Okolo Slovenska, Nitrou prešiel medzi 15:30 a 16:10 hod. Ich trasa viedla cez južné obce v okrese Nitra (Branč a Ivánka pri Nitre) a v samotnej Nitre na Novozámockej, Cabajskej, Železničiarskej, Hviezdoslavovej, Kmeťovej a Štúrovej. Z Nitry ďalej pokračovali do Rumanovej a Bábu.

Máte aj vy TIPY na reportáže? Chcete upozorniť na nejaké podujatie? Existuje nejaký problém vo Vašom okolí? Na toto všetko a mnoho iného chceme aj s Vašou pomocou upozorňovať a informovať ostatných. Pozrite si ostatné reportáže v tejto rubrike [link=http://www­.nitra24.sk/new­s.php?cat.8]OD VÁS[/link] a napíšte nám aj svoje skúsenosti a postrehy, s radosťou ich uverejníme. ** [color=#ff0000]­Píšte na nitra@global24.sk (nitra@global24.sk)** alebo volajte na 0908 163 751. [/color] [size=14][cen­ter]Nitra24 je portál o Vás pre Vás[/center][/si­ze]

cyklisticky peleton
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM