Krimi

Neuveriteľné, ale aj toto sa môže udiať na železnici: Šokujúce chvíle počas jazdy vlaku pri Nitre!

Obyčajnú cestu vlakom narušila v priebehu okamihu nečakaná udalosť. Neuveríte, čo sa stalo počas jazdy osobného vlaku neďaleko nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné, ale aj toto sa môže udiať na železnici: Šokujúce chvíle počas jazdy vlaku pri Nitre!
Zdroj: Dnes24.sk

Neuveriteľné, ale aj toto sa môže udiať na železnici. Poriadne nepríjemné chvíle sa odohrali počas jazdy osobného vlaku neďaleko Nitry. Obyčajnú cestu narušila nečakaná udalosť.

„V úseku Jelšovce – Zbehy narazil rýchlik do dosiek a kameňov. Takéto prípady sú veľmi nebezpečné, môžu ohroziť nielen bezpečnosť a plynulosť železničnej dopravy, ale aj životy osôb, ktoré na koľaje tieto predmety ukladajú,“ informujú Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v rámci prehľadu mimoriadnych udalostí na tratiach za minulý týždeň.

Ako informujú Železnice Slovenskej republiky v prehľade mimoriadnych udalostí, nepríjemnosť na trati sa odohrala v sobotu 19. marca o 14.03 hodine. Dosky a kamene mali byť podľa prehľadu mimoriadnych udalostí ŽSR uložené na koľajnici.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM