Rastislav Búgel Krimi Krimi

Nervózny otec na ulici dobil synovho spolužiaka (12)!

Maloletého chlapca (12) na Murániho surovo napadol spolužiakov otec. Niekoľkokrát ho udrel do hlavy a vyhrážal sa mu.

Ilustračný obrázok k článku Nervózny otec na ulici dobil synovho spolužiaka (12)!
Foto: Zuzana Jakubičková

Na mestskú políciu sídliacu na Hôrke dorazil pred siedmou hodinou večer chlapec v sprievode svojich kamarátov. Mierne šokovaný chlapec oznámil policajtom, že bol pred chvíľou na Murániho ulici napadnutý otcom svojho spolužiaka. Chlapec mal roztrhnutú spodnú peru. Hneď sa dal do vysvetľovania.

Chlapci stáli pri potravinách na Murániho ulici. Išiel k nim spolužiak so svojím otcom, keď zrazu ukázal na poškodeného (12). Muž prišiel k malému chlapcovi a niekoľkokrát ho udrel po tvári. Popri tom sa mu vyhrážal, že ak zavolá políciu tak si to s ním vybaví, rovnako ako s jeho rodinou. Následne muž aj so synom odkráčal preč.

„Poškodený chlapec už z prvého pohľadu javil na tvári známky zranenia, mal totiž zakrvavenú spodnú peru. Pri otázke, ako k tomu zraneniu prišiel hliadke uviedol, že je to dôsledok úderov spolužiakovho otca. Nakoľko išlo o poranenie na hlave po úderoch do tváre, bol chlapec dotazovaný na bolesti hlavy, malátnosť a pocit zvracania, ktoré by mohli signalizovať vážnejšie zranenia vyžadujúce si zásah rýchlej zdravotnej pomoci,“ informuje portál MsP Nitra.

Matka zraneného chlapca sa rozhodla podať na muža trestné oznámenie zo strachu pred naplnením jeho vyhrážok.

Nitra24.sk/mspnitra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM