Rastislav Búgel Krimi

Nepríjemné prekvapenie v parku: Exhibicionista sa mal odhaľovať a onanovať pred mladými ženami!

Mestský park na Sihoti je obľúbeným miestom oddychu počas teplých letných dní. Niekedy však priláka aj ľudí, ktorých by sme radšej nikdy nestretli.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemné prekvapenie v parku: Exhibicionista sa mal odhaľovať a onanovať pred mladými ženami!
Foto: Rastislav Búgel

Pracovník operačného strediska mestskej polície prijal oznam o neznámom mužovi, ktorý sa v mestskom parku odhaľuje a následne na to aj masturbuje na verejnosti. „Tridsaťročná oznamovateľka z Nitry príchodzej hliadke mestskej polície uviedla popis podozrivej osoby i približné miesto, kde sa starší muž obnažoval. Uviedla, že muž skočil pred ňu, odhalil sa a hneď začal pred ňou masturbovať,“ informuje MsP v Nitre.

Svedok všetko potvrdil

Policajti sa preto rozhodli preskúmať park. Prišiel k nim ďalší svedok, ktorý potvrdil, že v parku sa pohybuje starší muž, ktorý postáva medzi stromami a keď v blízkosti spozoruje osamotenú ženu, skočí pred ňu, obnaží prirodzenie a začne onanovať.

Prevzali ho policajti

Mestskí policajti zbadali muža, ktorý zodpovedal svedkami uvedenému popisu, ako kráčal von z parku. „Keď prítomní svedkovia muža opoznali a potvrdili, že sa skutočne jedná o videného exhibicionistu, hliadka mestskej polície podozrivého muža zadržala pre dôvodné podozrenie z naplnenia skutkovej podstaty trestného činu výtržníctva. Päťdesiatsedem­ročného podozrivého muža z Cabaja Čápora si neskôr prevzala privolaná hliadka policajného zboru,“ informuje MsP v Nitre.

Mestská polícia v Nitre preto radí, ako sa v takomto prípade zachovať. „Bez prejavovania akýchkoľvek emócií čo najrýchlejšie odísť z miesta a udalosť čo najrýchlejšie nahlásiť polícii,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM