Krimi

Nečinnosť zamestnancov pri požiari čerpačky? Opak je pravdou, odkazuje polícia!

Slovenskom obleteli zábery z nitrianskej čerpacej stanice, na ktorej vyčíňala mladá žena. Polícia sa rozhodla ozrejmiť celú situáciu.

Ilustračný obrázok k článku Nečinnosť zamestnancov pri požiari čerpačky? Opak je pravdou, odkazuje polícia!
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

V utorok 21. apríla bolo v Nitre poriadne rušno. Postarala sa o to 26-ročná žena, ktorá na dlažbu vylievala benzín zo stojanov a zapaľovala ho. Na miesto okamžite vyrazili zložky polície a hasičov.

Okamžite sa vynorilo množstvo komentárov, ktorých autori často útočili na obsluhu čerpacej stanice.

„Zábery z požiaru na benzínovom čerpadle v Nitre obleteli Slovensko a samozrejme svoj názor na konanie polície a zamestnancov vyjadrili viacerí. Odsudzujete zamestnancov, pretože žene nezabránili v jej konaní. Opak je však pravdou. Polícia prijala viacero oznámení o tomto skutku (medzi nimi aj od zamestnancov) a prvá informácia bola práve od predavačky z benzínky, ktorá vybehla na ulicu a zastavila policajnú hliadku,“ informuje polícia.

Policajtom poskytla podrobný popis podozrivej osoby a smer jej úniku, na základe čoho bola žena bezprostredne po čine zadržaná.

Vyšetrovateľ Policajného zboru zadržanú osobu obvinil a dal podnet na jej väzobné trestné stíhanie.

„Akčné zábery z celej akcie nafilmoval pracovník oddelenia komunikácie a prevencie, ktorý mal práve službu s nitrianskym PMJ a mal priniesť zábery prezentujúce ich bežný výkon služby. Život však priniesol práve túto situáciu,“ informuje polícia.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM