Marek Šebeňa Rôzne

Nebol to balet ani cvičenie jogy

Súčasná forma útočníka Kružnej Júliusa Szelesza sa nedá pomenovať inak ako skvela. V poslednom zápase opäť zariadil víťazstvo mužstva Lifa Kružná, keď strelil dva góly a zabezpečil tak dva potrebné body, ktoré Kružnú vyniesli na prvé miesto tabuľky.

„Úvod zápasu bol z našej strany zaspatý. Nepristupovali sme k hráčom, nechávali sme súperovi priveľa priestoru. Dali nám gól, po ňom mali aj ďalšie šance. Nepridalo nám to na psychike, Pačania nás v úvode naozaj prekvapili,“ **priznal po zápase Julo. **„Neskôr to však nabralo grády, podarilo sa nám dať vyrovnávajúci gól a začali sme hrať svoju hru. Aj keď do šatní sme išli s jednogólovým mankom, keď sme opäť stratili na chvíľu koncentráciu a súper to potrestal gólom."

Druhý polčas sa niesol v nervóznej atmosfére, keď bol duel sprevádzaný množstvom faulov a hra sa kúskovala k čomu prispeli aj diskutabilne odpískané herné situácie rozhodcu.

„Pri druhom góle som z priameho kopu obstrelil múr a prekvapil tak brankára strelou k ľavej žrdi. Už vtedy som cítil, že môžeme zápas vyhrať. Tak sa aj stalo. Dvaja obrancovia súpera sprešovali nášho útočníka v šestnástke a ja som už nemal problém strhnúť víťazstvo na našu stranu, keďže jedenástky trénujem ešte po každom tréningu.“ dodal Július Szelesz.. Hráči Pače mali po stretnutí ťažké srdce na rozhodcu. Keď im po niekoľkých sporných odpískaných fauloch v závere stretnutia vylúčil oporu stredových radov za úmyselnú ruku. Zápas sa dohral v v ležérnom tempe z oboch strán.. Kružná si víťazstvom 3:2 upevnila prvé miesto v tabuľke. Pripomeňme že Kružná okrem troch strelených gólov nastrelila ešte dva krát tyčku súpera.

Góly: Kružná: Julius Szelesz 2, Juraj Rusňak 1 Pača: Ľubomír Gajdoš 2

Nebol to balet ani cvičenie jogy
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM