Krimi

NEBEZPEČNÁ zábava na Klokočine: Dievča VISELO z okna na štvrtom poschodí!

Detská oslava sa zmenila na poriadne nebezpečnú aktivitu. Mladé dievča sa policajtom priznalo, že sa chcelo predvádzať pred kamarátmi, a tak sa za ruky zavesilo z okna.

Ilustračný obrázok k článku NEBEZPEČNÁ zábava na Klokočine: Dievča VISELO z okna na štvrtom poschodí!
Zdroj: Rastislav Búgel

V posledný marcový deň boli mestskí policajti vyslaní na preverenie dramatického oznamu. Ten hovoril o tom, že na Murániho ulici na sídlisku Klokočina mali deti visieť z okna na štvrtom poschodí.

Oslava, ktorá sa zvrhla

„Vyslaní príslušníci sa bezodkladne presunuli na označenú adresu, v čase ich príchodu však už takúto opísanú činnosť detí nezistili. Oznamovateľka im ukázala okno, z ktorého videla visieť dieťa a príslušníkom sa podarilo rýchlo identifikovať konkrétny byt, v ktorom sa nachádzalo päť detí vo veku 14 rokov,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre, s tým že byt identifikovali aj podľa hlasnej hudby, ktorá sa z neho šírila.

Deti využili čas, keď v byte neboli žiadni dospelí a spravili si oslavu, počas ktorej sa zabávali aj poriadne nebezpečným spôsobom.

Mestskí policajti vykonali pohovor so všetkými deťmi, ktoré sa následne presunuli domov. V byte ostalo iba tam bývajúce dievča. Podľa mestskej polície nikto z maloletých nejavil príznaky požitia alkoholu alebo iných návykových látok.

Prečítajte si tiež

Priznala sa

„Domáce dievča sa príslušníkom priznalo, že sa chcela pred kamarátmi predvádzať a preto sa za ruky zavesila na parapet okna. Uviedla, že jej matka je vo výkone trestu odňatia slobody a o ňu sa v súčasnosti stará jej stará matka, ktorá je momentálne v práci,“ opisuje udalosti MsP v Nitre.

Hliadke sa so starou mamou podarilo telefonicky spojiť. Do bytu za krátko prišiel strýko dievčaťa, ktorý na ňu ďalej dával pozor.

„Mestskí policajti si so starou mamou na neskorší čas dohodli osobné stretnutie, na ktorom babka uviedla, že dievča má problémové správanie, navštevuje psychológa a celá situácia ju veľmi mrzí. Svojej vnučke v prítomnosti mestských policajtov dohovorila. Uviedla, že do práce išla nečakane, volali ju na poslednú chvíľu,“ dodala mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM