Rastislav Búgel Hokej

Návšteva kola v Dubnici: Hokejový zápas s Nitrou sledovalo viac ako 1000 divákov!

Nitrianski hokejisti sa v 7. kole II. hokejovej ligy predstavili v Dubnici. Zápas, v ktorom za kratší koniec ťahala Nitra, si pozrelo viac ako 1000 divákov.

Ilustračný obrázok k článku Návšteva kola v Dubnici: Hokejový zápas s Nitrou sledovalo viac ako 1000 divákov!
Foto: Rastislav Búgel

V siedmom kole II. hokejovej ligy cestovali hokejisti HK 96 Nitra na ľad MHK Dubnica. V celom zápase sa viac darilo domácim hokejistom. Už od úvodného vhadzovania boli výrazne aktívnejším mužstvom, čo sa prejavili aj na počte striel vyslaných na nitriansku bránu. Gólman HK 96 Nitra musel počas celého zápasu čeliť dovedna 53 strelám. Nitrianski strelci vyslali na bránku domácich len 20 pukov. Ani jednému tímu sa nedarilo dostať puk za bránkovú čiaru súpera.

Rozhodli posledné sekundy

V zápase, v ktorom boli aktívnejší domáci hráči, sa diváci z gólového kolotoča netešili. Aj do poslednej tretiny vstúpili oba celky za bezgólového stavu 0:0. S pribúdajúcim časom sa zdalo, že sa zápas bude rozhodovať v predĺžení. Viac ako 1000 divákov napokon dvihlo ruky nad hlavy 28 sekúnd do konca riadneho hracieho času. Nitrianskeho gólmana prekonal dobre hrajúci Mário Kazda po prihrávkach od Mariána Smerčiaka a Antona Leza. Nitra tak na ľade Dubnice prehrala rozdielom jediného gólu.

MHK Dubnica – HK 96 Nitra 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Stretnutie sledovalo: 1032 divákov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM