Stanislav Michalík Rôzne

Náš kraj potrebuje odborníkov, nie politikov

Ďakujem, že ste sa rozhodli pozrieť si môj profil kandidáta, že sa chcete o mne dozvedieť viac. Kandidujem za poslanca do Nitrianskeho samosprávneho kraja za stranu NOVA (D. Lipšic), Nová väčšina – Dohoda. Mám mnoho plánov a cieľov, ktoré by som chcel ako poslanec VÚC realizovať.

Prečo som sa rozhodol kandidovať

Jedným z dôvodov je aj generačná výmena. Keď sa dnes pozrieme naprieč celým politickým spektrom tak môžeme vidieť, že v politike je ešte stále dosť ľudí, ktorí sú tam od začiatku deväťdesiatych rokov. Naozaj ku všetkej úcte k týmto osobám si však myslím, že už dávno mali byť na ,,politickom dôchodku". Treba dať šancu mladšej generácii, nezaťaženej minulosťou.

Čo chcem urobiť pre vás

Tak, ako pred každými voľbami, aj pred týmito budete určite počúvať množstvo sľubov. Ja Vám však nebudem sľubovať nové chodníky, opravy škôl, domovy pre dôchodcov, verejné osvetlenia…. Toho sa napočúvate z každej strany naozaj dosť. Sľubujem Vám však, že ako poslanec Nitrianskeho samosprávneho kraja budem Vašou predĺženou rukou. Budem Vašimi očami, ktoré budú dohliadať na to, aby financie plynúce do VÚC aj z Vašich daní, boli primerane spravované a efektívne vynaložené. Toto je môj zámer, moje odhodlanie pracovať pre Vás.

Ľudia sa musia dozvedieť, čo všetko župa spravuje, s akým majetkom hospodári. Sú to tisícky km ciest, domovy sociálnych služieb, divadlá, nemocnice… Čísla s ktorými samosprávy operujú sa dajú porovnať s rozpočtom niektorých menších ministerstiev.

Ing. Stanislav Michalík

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM