Nápad za milión! V nitrianskom podniku sa vynašli, jedlo servírujú v hotelovej izbe
Majiteľovi nitrianskej reštaurácie sa podaril husársky kúsok. V čase zákazov a obmedzení pre pandémiu prišiel s originálnym nápadom.
Čo robiť, aby prežila prevádzka a zároveň dodržať hygienické opatrenia prijaté pre pandémiu koronavírusu? Túto otázku si kladú mnohí podnikatelia nielen na Slovensku.
S heslom „Chceme len prežiť“ sa dokázal v neľahkej situácii vynájsť majiteľ nitrianskej reštaurácie. Jeho prístup je pre mnohých inšpiráciou. S radosťou ho prijala najmä verejnosť.
Nápad za milión
Po novom musia podniky prípadných hostí vítať len na terase alebo im jedlo zabalia so sebou. V reštaurácii v Nitre však našli ešte jednu možnosť.
Jedlo začali podávať hosťom v hotelových izbách.
Hygienické opatrenia
„Keďže konzumácia jedál a nápojov na hotelovej izbe je možná, pripravili sme pre vás netradičnú akciu. Každému zákazníkovi, ktorý si u nás zakúpi jedlo alebo nápoj, poskytneme hotelovú izbu so súkromným jedálenským stolom na dobu 30 minút grátis,“ píše sa v ozname reštaurácie.
Podnik dodáva, že za stolom v ich hotelovej izbe môže sedieť najviac 6 osôb. „Po každom návštevníkovi izbu vyvetráme a vydezinfikujeme,“ uisťuje prevádzka. Pri vstupe ostáva povinnosť nosenia rúšok a dezinfekcie rúk.
Nápad sa stretol s úspechom aj medzi zákazníkmi. Svedčia o tom komentáre na sociálnej sieti. Samozrejme, nechýbali ani vtipné postrehy.
Foto: ilustračné
Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.
Milí naši priatelia, zákazníci. Keďže konzumácia jedál a nápojov na hotelovej izbe je možna, sme pripravili pre vás...
Posted by ARTIN on Wednesday, October 14, 2020