Správy

Nalaďte sa na sviatočnú vlnu: Agrokomplex láka na chute slovenských Vianoc

Najkrajšie sviatky v roku sa blížia a vy stále neviete, čo na štedrovečerný stôl? S výberom vám pomôže podujatie, ktoré poteší milovníkov lokálnych chutí.

Ilustračný obrázok k článku Nalaďte sa na sviatočnú vlnu: Agrokomplex láka na chute slovenských Vianoc
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Chceli by ste si počas tohtoročných sviatkov pochutnať na kvalitných slovenských potravinách, no neviete, kde ich nájsť? Pomôže vám akcia, ktorú pripravuje nitriansky Agrokomplex.

Vianoce s kvalitným jedlom

Reč je o podujatí s názvom Vianoce so značkou kvality. To sa bude konať od 9. do 10. decembra. Vaše kroky by do pavilónov A a B mali smerovať v čase od 9.00 do 18.00 hodiny.

„Podujatie Vianoce so Značkou kvality predstaví návštevníkom kvalitné slovenské produkty, ktoré si môžu vychutnať so svojimi blízkymi pri vianočnom stole,“ informuje výstavisko.

Prečítajte si tiež

Návštevníci si užijú vianočnú atmosféru a tvorivé dielne pre deti. Pozrú si námety ako zdobiť medovníčky, či tipy ako vytvoriť vianočné dekorácie.

„Neváhajte navštíviť výstavu Vianoce so Značkou kvality a zásobte sa kvalitnými slovenskými potravinami,“ láka Agrokomplex.

Slovenská kvalita

Medzi vystavovateľmi sa bude prezentovať napríklad firma vyrábajúca remeselnícke chilli omáčky. Jeden z ich produktov v roku 2017 získal titul majstra sveta.

K dispozícii bude aj mäso z farmy, kde sa zvieratá voľne pasú na lúkach, prvotriedne destiláty lokálnej pálenice, ľanový olej, múka a proteín, no chýbať nebude napríklad skvelé víno od východoslovenského vinárstva, domáce medovníčky, tradičné údeniny a prvotriedne slovenské zeleninové produkty.

Za vstup zaplatíte 8 eur. Zľavnené vstupné je vo výške 5 eur a parkovací lístok pre osobné auto vás bude stáť 6 eur.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM