Rastislav Búgel Krimi

Nákup ako zo zlého sna! Staršiu ženu zamkli v obchode

Staršia pani vystrašeným hlasom volala na linku 159. Personál jedného z obchodov v centre mesta ju tu po otváracej dobe jednoducho zamkol. Pani sa nemala ako dostať von a ku všetkému sa aj pohybom spustil alarm.

Nákup ako zo zlého sna zažila staršia pani uprostred pracovného týždňa. Prechádzala sa v obchode s nábytkom. Po istom čase zišla z vrchného poschodia na spodné, kde však zistila, že personálu niet a obchod je zavretý. Ten najväčší šok zažila až v momente, keď vlastným pohybom aktivovala čidlá a obchodom sa rozoznel prenikavý zvuk alarmu.

Staršia pani však ani v miernom strese nestratila duchaprítomnosť a okolo piatej popoludní zavolala na číslo 159. Policajti dorazili na miesto a vymysleli jednoduchý plán. Vystrašenej dáme cez sklo predajne nadiktovali číslo mobilného telefónu a boli v kontakte. Nepríjemný zvuk alarmu žene spôsoboval problémy, no privolaná hliadka ju niekoľko krát telefonicky kontaktovala a zisťovala jej zdravotný stav. **„Nakoniec sa podarilo približne po štyridsiatich minútach kompetentnému pracovníkovi prevádzky pani spoza zamknutých dverí vyslobodiť. Po preverení si, či zvládne cestu domov, ju hliadka mestskej polície nechala odísť,“ **informuje portál MSP Nitra.

Užil si so šľapkou a tá ho okradla. **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141082_Na-noc-so-slapkou-nikdy-nezabudne!-Obrala-ho-o-tisice-eur]Viac sa dozviete TU![/link] **V Nitre dakto vraždí psov! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.140946_PO­ZOR!-Na-Klokocine-uraduje-neznamy-travic-]Viac sa dozviete v TOMTO článku![/link]

Nitra24.sk/mspnitra Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM