Aktualizované Krimi

NAKA zasahuje na viacerých miestach Slovenska vrátane firmy Bonul

Má ísť o rozsiahlu akciu súvisiacu s výstavbou cestnej infraštruktúry.

Ilustračný obrázok k článku NAKA zasahuje na viacerých miestach Slovenska vrátane firmy Bonul
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Národná kriminálna agentúra (NAKA) má od rána zasahovať na viacerých miestach Slovenska. Má ísť o rozsiahlu akciu súvisiacu s výstavbou cestnej infraštruktúry. Informoval o tom portál noviny.sk.

Policajti majú podľa portálu v rámci akcie s krycím názvom Oko vykonávať domové prehliadky, ale aj prehliadky firiem a nebytových priestorov. Spravodajský portál ďalej informoval, že NAKA má zasahovať aj vo firme Bonul, patriacej rodine Bödörovcov.

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal (nominant Sme rodina) nemá k zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) vo firme Bonul v súvislosti s Národnou diaľničnou spoločnosťou (NDS )žiadne informácie. Pre médiá to uviedol v stredu pred rokovaním vlády.

„Nechcem sa k tomu ani vyjadrovať, nie je to ani moja úloha a nechcem v žiadnom prípade špekulovať ani komentovať,“ poznamenal minister s tým, že to je na orgánoch činných v trestnom konaní.

„Chcem povedať, že NDS bude maximálne súčinná,“ uzavrel minister s tým, že nechce narušovať priebeh vyšetrovania. „Ja verím polícii, verím vyšetrovateľom, budeme voči nim maximálne súčinní,“ dodal.

Ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM