Tlačové správy

Najzamestnávateľ sa nebojí nových výziev

V čase plnom neistých zajtrajškov má status stabilného zamestnávateľa väčšiu váhu, než kedykoľvek predtým.

Ilustračný obrázok k článku Najzamestnávateľ sa nebojí nových výziev
Zdroj: UNIQA GSC

Ľudia v dnešnej dobe stále viac hľadajú pocit istoty v rôznych sférach života a jednou z nich je jednoznačne aj tá pracovná. Tá sa spája najmä so stabilným pracovným miestom a garantovaným príjmom. Práve v takýchto momentoch sa ukazuje sila zamestnávateľa – jeho schopnosť odolať nástrahám vonkajšieho sveta, udržať si svojich zamestnancov a vytvárať im také pracovné podmienky, aby boli aj naďalej motivovaní pracovať a neustále napredovať.

„V UNIQA GSC dlhodobo zastávame názor, že ľudia sú na prvom mieste. Tejto filozofii je podriadená celá naša spoločnosť, ktorá píše svoju históriu už 26. rok. Za vyše štvrťstoročie svojho pôsobenia sme sa dokázali vyprofilovať na jedného z najväčších zamestnávateľov Nitrianskeho kraja, pričom hranice našej pôsobnosti siahajú už aj na východ našej krajiny – do Prešova,” hovorí konateľ spoločnosti Tibor Zalabai a dodáva: „V súčasnosti naše tímy tvorí viac než 750 zamestnancov, pričom tento počet neustále narastá. S hrdosťou a zároveň úprimnou vďakou môžem konštatovať, že celý úspech našej UNIQA GSC sme dosiahli práve šikovnosťou a talentom týchto ľudí.”

Zdroj: UNIQA GSC

Mať v tíme šikovných ľudí však nie je samozrejmosťou. Tak, ako nie je samozrejmosťou mať zamestnávateľa, ktorý svojich ľudí počúva a snaží sa im vyjsť v ústrety. V UNIQA GSC veríme, že dobrá spolupráca je najmä o efektívnej komunikácii a obojsmernom dialógu: „Do komunikačných aktivít vkladáme mimoriadne úsilie. Uvedomujeme si, že združujeme obrovské množstvo ľudí, a o to je potreba permanentnej internej komunikácie silnejšia. Práve vďaka nej získavame od našich zamestnancov cennú spätnú väzbu, na základe ktorej koordinujeme pracovné procesy či aktualizujeme systém firemných benefitov,” povedala Jana Kosdiová, vedúca HR.

Práca na home office, flexibilný pracovný čas, bezplatné jazykové kurzy, 13. a 14. plat, a mnoho ďalších finančných či nefinančných benefitov sú jasným dôkazom toho, že priania a potreby ľudí v UNIQA GSC sú vypočuté. „Sme presvedčení, že správne motivovaný tím dokáže ľahšie zdolávať nové výzvy a dosahovať pritom výborné výsledky,” dodáva Jana Kosdiová.

UNIQA GSC sa aj tento rok zapojila do ankety Najzamestnávateľ, v ktorej si v uplynulom roku (v kategórii Centrá zdieľaných služieb) vybojovala krásne 2. miesto. Podarí sa jej zdolať túto výzvu aj tento rok? Podporte ju svojím hlasom a hrajte o skvelé ceny od profesia.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM