Tlačové správy

Najzamestnávateľ rozvíja nielen biznis, ale i svoje okolie

Dobré skutky nie sú vecou náhody. Zamestnávateľ UNIQA GSC to vie...

Ilustračný obrázok k článku Najzamestnávateľ rozvíja nielen biznis, ale i svoje okolie
Zdroj: UNIQA GSC

CSR (Corporate Social Responsibility) alebo aj spoločenská zodpovednosť firiem je v súčasnosti čoraz skloňovanejším pojmom. Predstavuje akýsi neformálny záväzok podnikateľov usilovať sa o také stratégie, rozhodnutia a aktivity, ktoré sú žiadúce nielen z pohľadu individuálnych firemných cieľov, ale i hodnôt celej spoločnosti. Tento záväzok prijala i spoločnosť UNIQA Group Service Center, ktorá je jedným z najväčších zamestnávateľov v Nitre.

Ľudia sú u nás vždy na prvom mieste, čoho dôkazom je aj pestrá paleta firemných benefitov (home office, flexibilná pracovná doba, 13. plat a mnoho ďalších). Uvedomujeme si, že byť lídrom na trhu zamestnávateľov so sebou prináša aj istú mieru zodpovednosti. Aj keď je spokojnosť našich zamestnancov pre nás prvoradá, nechceme zabúdať ani na naše okolie, ktorého sme súčasťou.” Spoločnosť UNIQA GSC preto prijala výzvu podať pomocnú ruku všade tam, kde je to potrebné a prispievať tak k lepšej kvalite života tých, ktorí to skutočne potrebujú.

Počas našej dlhoročnej pôsobnosti sme už stihli podporiť viaceré projekty a organizácie a mnohé z nich sa premenili z jednorazovej iniciatívy na pravidelnú aktivitu.

Zdroj: UNIQA GSC

V UNIQA GSC sú dobré skutky v móde – od roku 2018 spoločne prispievame OZ Podaj mi ruku v Nitre.

V UNIQA GSC vieme, že hudba lieči – už tretí rok po sebe sme v spolupráci s OZ Štefánik podporili benefičné podujatie “Objatie tónov”.

UNIQA GSC sa nám páčia narcisy – náš skvelý kolektív sa pravidelne zapája do finančnej zbierky “Deň narcisov”.

V UNIQA GSC myslíme ekologicky – zúčastnili sme sa úspešného projektu “Do práce na bicykli”.

V UNIQA GSC vieme, že darovať znamená viac ako dostávať – v spolupráci s NTS sa naši kolegovia zúčastňujú dvakrát ročne darcovstva krvi.

V UNIQA GSC plníme (nielen) vianočné sny – výťažok z tomboly, ktorá je obľúbenou súčasťou nášho tradičného vianočného večierka, každoročne putuje dvom rodinám v ťažkej životnej situácii.

V UNIQA GSC spájame svety detí a dospelých – v marci tohto roku sme sa rozhodli podporiť aj OZ Integrácia.

V UNIQA GSC nás hrejú srdcia – v minulosti sme podporili aj tých, ktorí sa neboja zimy ani ľadu a odvážne plávajú v studených vodách – OZ Ľadové medvede.

V UNIQA GSC podporujeme štvornohých tulákov – vytvorili sme zbierku pre Zvierací útulok v Nitre.

V UNIQA GSC rozprestierame krídla – v roku 2018 sme podporili neziskovú organizáciu Pod krídlami Dominiky. Vyzbieraná suma bola použitá na podporu detských onkologických pacientov.

V UNIQA GSC sme radi, že môžeme robiť dobré skutky – finančne sme podporili dvoch našich kolegov, ktorých športové výkony dokazujú, že sme sa rozhodli správne.

Chcete sa o spoločnosti UNIQA GSC dozvedieť viac? Stačí vám jeden klik.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM