Kultúra

Najväčšie turné Horkýže Slíže: Muzikanti neobídu ani Nitru... A hľadajú talent

Tak ako po minulé roky, ani tentoraz nedá na seba hudobná skupina Horkýže Slíže dlho čakať. Pripravuje zaujímavú šnúru koncertov. Jeden bude, samozrejme, aj v meste pod Zoborom.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšie turné Horkýže Slíže: Muzikanti neobídu ani Nitru... A hľadajú talent
Zdroj: TASR

V sobotu 27. apríla o 18.hodine odohrá kapela svoj koncert v Nitre, v Mestskej hale na Klokočine. Ide doposiaľ o najväčšie turné v celkovej histórii skupiny, ktorá len pred nedávnom pokrstila svoj najnovší album St. Mary Huana Ganja. „Slíže“, ako ich v skratke nazýva väčšina fanúšikov, majú počas tohtoročného turné naplánovaných asi štyridsať koncertov na Slovensku, ale i v susedných Čechách.

Zaujímavá reakcia

Ako už u „Slížovcov“ zvykom býva, turné, ktoré začína už 28. februára a zavŕši sa až koncom apríla, nesie opätovne netradičný názov – „Horkýže Slíže hľadajú talent! Už 20 rokov…“ Kapela názvom reaguje na všemožné castingové súťaže, prebiehajúce v poslednej dobe. Každý kto na koncert príde, má o zábavu postarané.

So Slobodnou Európou

Kapela fanúšikom sľubuje doslova „veľký žúr“. A ako by to bolo, keby si Slíže nepozvali čestného hosťa. Tentoraz ním bude legenda punk & rock´n´rollovej scény, skupina Slobodná Európa. Skvelá zostava účinkujúcich, obrovská show a hity, ktoré sa nezabúdajú. Aj to je koncertné turné kapely Horkýže Slíže, ktorá sa v tomto roku na Slovensku zastaví v štrnástich mestách.

Horkýže Slíže
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM