Tlačové správy

Na Kyneku je rušno! Vyrastá tu nová obytná štvrť

Ak budete mať cestu okolo Kyneka, nazrite „do zákulisia“ prípravy budúcej obytnej štvrte. Stavba Slnečnej pláne je v plnom prúde!

Ilustračný obrázok k článku Na Kyneku je rušno! Vyrastá tu nová obytná štvrť
Zdroj: Slnečná pláň

Nie každý deň máte možnosť v priamom prenose sledovať, ako sa prepisuje história lokality. V prípade nitrianskeho Kyneka sa takáto príležitosť naskytá práve teraz. Stavebné práce na rezidenčnom projekte Slnečná pláň napredujú a menia zónu na nepoznanie rovno pred vašimi očami.

V nitrianskej mestskej časti plnej prírodných aj historických krás, no zároveň nenaplneného potenciálu sa čoraz jasnejšie črtá podoba budúceho Kyneka. Ten sa bude niesť v znamení moderného bývania, ktorému nechýba nič pre spokojný rodinný život.

Premena potenciálu časti Kynek do reality
Premena potenciálu časti Kynek do reality / Zdroj: Slnečná pláň

Čoraz jasnejšia podoba

Ako dnes vyzerá Slnečná pláň? Mnohé o projektovom posune napovie fakt, že ešte pred začiatkom jari sa začalo s nanášaním fasádnych omietok. Pribudli vonkajšie rozvody dažďovej kanalizácie a vnútorné rozvody vodovodu, elektroinštalačné, plynoinštalačné, kanalizačné i vykurovacie riešenia, ako aj montáž vzduchotechniky. Vaše plány usadiť sa na Slnečnej pláni sú tak čoraz bližšie k realite.

Pracujeme na elektroinštalácii, vnútorných stierkach a vonkajšej izolácii
Pracujeme na elektroinštalácii, vnútorných stierkach a vonkajšej izolácii / Zdroj: Slnečná pláň

Miesto milých stretnutí

Prebiehajúca výstavba Slnečnej pláne prinesie do oblasti nielen širokú ponuku bytov s premyslenými dispozíciami, ale aj rozšírené verejné priestory a kvalitnú infraštruktúru. Kynek tak dostane nový impulz pre svoj rozvoj. Spolu s dobrou štvrťou pribudne aj viac príležitostí pre podporu komunitného života, jedného zo základných pilierov pre harmonické bývanie.

Rodinný a komunitný priestor na trávenie spoločného oddychu
Rodinný a komunitný priestor na trávenie spoločného oddychu / Zdroj: Slnečná pláň

Vybalansovaná poloha

Dobré dopravné spojenie s mestom v kombinácii s pokojom prírody povyšuje Kynek na voľbu číslo jeden pre ľudí, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi praktickosťou a zdravým životným štýlom. Prechádzky lesom či centrom Nitry? Už si nemusíte vyberať, v Slnečnej pláni máte nablízku oboje.

Susedstvo plné života

Unikátom rezidenčnej štvrte bude Slnečné námestie, ako stvorené pre priateľské stretávky, trhy, jarmoky s kolotočmi, športové akcie, koncerty či divadelné predstavenia.

Súčasťou areálu Slnečnej pláne budú záhrady, parky a detské ihriská. Pozvanie tráviť viac času na čerstvom vzduchu – pri hrách, pri športe alebo pri relaxe s knihou na lavičke – tu platí pre všetky generácie od drobcov po seniorov.

Jednou nohou doma

Vyberte si ešte dnes z ponuky 1– až 4-izbových bytov v limitovanej edícii za extra výhodnú cenu. Akcia platí iba na 15 bytov a je časovo obmedzená, preto rozhodnutie žiť v dobrej štvrti na Kyneku neodkladajte na neskôr. Všetko o projekte a novinkách zo stavby nájdete na www.slnecnaplan.sk.

Novú rezidenčnú štvrť na Kyneku pre vás tvorí Building Service v spolupráci s oceňovaným architektonickým ateliérom Compass Architekti a firmami Strabag a VODAS SK, ako spoľahlivými generálnymi dodávateľmi stavby.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Slnečná pláň
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM