Katarína Jankeje Futbal

Na futbale padol gól, aký len tak neuvidíte: Lopta sa dostala k domácemu hráčovi a sledujte, čo nastalo!

Tak takýto moment sa nevidí vôbec často! Smutným hrdinom celej situácie je futbalista, ktorý v zmätku zabezpečil víťazstvo pre súpera. Pozrite si VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Na futbale padol gól, aký len tak neuvidíte: Lopta sa dostala k domácemu hráčovi a sledujte, čo nastalo!
Foto: Rastislav Búgel

V našom kraji sa urodil gól, aký sa len tak bežne ani zďaleka nevidí! Diváci sa stali svedkami naozaj raritného momentu počas ligového zápasu medzi domácimi Topoľčanmi a Šamorínom. Celá situácia vznikla v poslednej minúte hracieho času pri rohovom kope Topoľčancov. Šamorín tesne vyhrával 1:0, domáci preto všetko vsadili na jednu kartu a do šestnástky hostí sa postavil aj topoľčiansky brankár Junas.

Rohový kop však domácim nevyšiel, lopta sa po chvíli dostala k topoľčianskemu hráčovi. Ten chcel situáciu upokojiť odkopnutím do bezpečia smerom k topoľčianskej bráne, kde za bežných okolností stojí brankár. To, že tam Junas chýba, si uvedomil však neskoro. Hráč Šamorína jasnú strelu už len do siete priťukol, čím si pripísal gól na svoje konto.

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Hráč počas zápasu predviedol poriadnu kuriozitu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM