Krimi

Na čerpacej stanici našli NEZVESTNÉHO muža: Policajtom nevedel povedať ani svoje MENO

Na jednej z čerpacích staníc v Nitre vyčíňal dezorientovaný muž. Policajti zistili, že po ňom bolo vyhlásené pátranie.

Ilustračný obrázok k článku Na čerpacej stanici našli NEZVESTNÉHO muža: Policajtom nevedel povedať ani svoje MENO
Zdroj: Dnes24.sk

Uprostred minulého týždňa krátko po polnoci prijali na mestskej polícii oznam o tom, ako sa neznámy muž správa podozrivo na čerpacej stanici na Bratislavskej u­lici.

Na mieste hliadka MsP objavila mladšieho muža, ktorý ťažko artikuloval. „Obsluha čerpacej stanice príslušníkom uviedla, že sa snažil brať rôzny tovar zo stojanov, ktorý po chvíli zas položil naspäť. Mestskí policajti sa s ním snažili vykonať pohovor, muž bol však zjavne dezorientovaný, nevedel odpovedať na jednoduché otázky, reagoval roztržito a evidentne bol v psychickej tenzii,“ informuje nitrianska mestská polícia.

Muž nevedel povedať ani svoje meno, priezvisko či dátum narodenia. Predviedli ho preto na útvar mestskej polície. Tam sa im, síce problematicky, ale úspešne, podarilo zistiť totožnosť 25-ročného muža, ktorý žil v obci Zlaté Klasy.

Hľadali ho

„Vzhľadom na neštandardné správanie muža operačný príslušník kontaktoval stálu službu na obvodnom oddelení policajného zboru v Šamoríne a informoval sa, či spomínaný muž nie je hľadaný,“ pokračuje v opise MsP v Nitre.

Policajti zo Šamorína uviedli, že muž je nahlásený ako nezvestný a je po ňom vyhlásené pátranie.

„Túto skutočnosť potvrdil aj operatívne zaslanou fotografiou hľadaného muža, ktorá sa zhodovala s výzorom predvedeného muža. Následne operačný príslušník kontaktoval jeho zákonného zástupca, otca, ktorého informoval o zistených skutočnostiach a zároveň ho vyzval, aby si prišiel po syna na útvar Mestskej polície v Nitre,“ dodáva Mestská polícia v Nitre s tým, že muža si napokon prišli prevziať jeho rodičia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM