Rastislav Búgel Basketbal

Na basketbal lacnejšie: TOTO sú ceny vstupeniek a permanentiek!

Basketbalový klub spod Zobora priniesol ceny vstupeniek a permanentiek na nadchádzajúcu sezónu. Výška vstupného by mohla fanúšikov potešiť.

Ilustračný obrázok k článku Na basketbal lacnejšie: TOTO sú ceny vstupeniek a permanentiek!
Foto: Rastislav Búgel

Nitriansky basketbalový klub MBK SPU Nitra zverejnil ceny vstupného na nadchádzajúcu extraligovú sezónu 2014/2015. „Manažment klubu sa rozhodol potešiť skalných basketbalových fanúšikov a znížiť cenu lístkov na domáce stretnutia,“ informuje oficiálna stránka klubu.

Základný lístok bude stáť 2,50 eur a bude rovno aj lístkom do tomboly. Platí, že čím viac lístkov máte, tým sa vaša šanca na výhru zvyšuje. „Počas sezóny vás čaká veľké množstvo zaujímavých cien v tombole a taktiež aj mnoho iných vecí, ktoré získate pri zakúpení vstupenky,“ informuje MBK SPU Nitra.

Rovnako sa znížila aj cena celosezónnej permanentky na základnú časť. Tá tento rok stojí 70 eur a jej majiteľ dostane špeciálne klubové tričko. Rovnako ostala aj možnosť prednostného výberu miesta v hale, ktoré vám ostane počas celej sezóny.

Cenník vstupného na zápasy MBK SPU Nitra:

Jednorazové vstupné – základná časť: 2,50,– EUR /jednotné vstupné/, deti do 10 rokov a členovia BKM SPU Nitra (nutné predložiť sa platným preukazom) zdarma/ • Jednorazové vstupné – vyraďovacia časť: 4,– EUR /jednotné vstupné/, deti do 10 rokov a členovia BKM SPU Nitra (nutné predložiť sa platným preukazom) zdarma/ • Permanentná vstupenka: 70,– EUR /vstup na všetky zápasy Slovenskej Basketbalovej Ligy (vrátane play-off), garantované miesto na sedenie, tričko MBK SPU Nitra/ • VIP: 500,– EUR /vstup na všetky zápasy Slovenskej Basketbalovej Ligy (vrátane play-off), garantované miesto na sedenie, vstup do VIP priestorov, originál dres MBK SPU Nitra/

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM