Správy

Na Agrokomplexe bude 6 odberných miest: Štyri z nich pre autá, POKYNY + MAPA

Štátny podnik poskytol svoje priestory na plošné testovanie. Držte sa týchto pokynov.

Ilustračný obrázok k článku Na Agrokomplexe bude 6 odberných miest: Štyri z nich pre autá, POKYNY + MAPA
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Cez víkend nás čaká celoplošné testovanie. V Nitre bude vytvorených vyše 60 odberných miest. Okrem škôl či kultúrnych domov sa bude testovať napríklad aj v areáli letného kúpaliska či futbalového štadiónu FC Nitra. Testovať sa bude aj na Agrokomplexe.

V priestoroch výstaviska Agrokomplex v Nitre budú počas víkendu zriadené 4 odberné miesta pre ľudí, ktorí sa nechajú testovať z auta a 2 odberné miesta pre peších.

Na všetkých šiestich odberných miestach bude testovanie prebiehať od 7.00 do 22.00, s tým, že posledný odber sa bude robiť o 21.30.

Prestávky medzi odbermi budú od 12.00 do 12.45 hod. a od 18.00 do 18.30 hod. Posledný odber bude vždy 15 minút pred prestávkou.

Pokyny k testovaniu

Autá budú vstupovať na odbery cez bránu B2 z Akademickej ulice. Východ pre autá bude cez bránu B1 na Výstavnej ulici.

Peší budú môcť prichádzať cez hlavný vstup do výstaviska. Východ pre peších bude cez bránu B1 z Výstavnej ulice. Ak sa na výstavisko dostavíte autom, môžete ho odparkovať na ploche P10 na križovatke Akademickej a Výstavnej ulice.

Testovanie z auta

Do areálu vstúpite z Akademickej ulice cez bránu B2. Po prejdení okolo pavilónu N odbočíte vľavo k vonkajšej ploche E, ktorá začína na úrovni pavilónu C.

Na ploche E sa budete riadiť pokyny koordinátora, zaradíte sa do určeného pruhu (A až D). V areáli je zakázané bezdôvodne opúšťať vozidlo. Nasledovať bude testovanie. Najskôr sa zaregistrujete. Určenému pracovníkovi sa preukážete občianskym preukazom. Osoby od 10 do 15 rokov sa preukážu preukazom poistenca. Po odbere sterov si pôjdete vyzdvihnúť certifikát.

Po obdŕžaní certifikátu opustíte priestor cestou popri pavilóne M1 smerom k bráne B1.

„Prikázaný smer jazdy pri výjazde z areálu je vpravo. Počas pohybu vo vozidle je potrebné dodržiavať všetky pravidlá cestnej premávky v súlade so zákonom č. 393/2019 Z.z. o cestnej premávke. Zvukovú signalizáciu používajte iba v nevyhnutných prípadoch,“ uvádza výstavisko.

Testovanie peších

Pred výstavisko môžete prísť autom. V tom prípade odstavte auto na ploche pred hlavným vstupom do areálu výstaviska. V blízkosti výstaviska sa nachádzajú aj zastávky MHD Andreja Hlinku, Centro a Výstavisko.

V areáli budú pre peších určené dve odberné miesta. Jedno sa nachádza z vonkajšej strany pavilónu F v miestach, kde zvyčajne prebieha predaj vstupeniek pred vstupom do areálu.

„Do areálu nevstupujete. Na vydanie certifikátu sa čaká s dôrazom na dodržanie bezpečnej vzdialenosti,“ upozorňuje Agrokomplex.

Druhé odberné miesto sa bude nachádzať vo vnútri areálu pod prístreškom pavilónu F oproti vonkajšej ploche E. Vstupovať sa bude hlavnou bránou na výstavisko (oproti N-Centru). „Po vstupe do areálu treba nasledovať pokyny koordinátorov a sledovať informačné tabule/grafiky,“ priblížilo výstavisko. Východ pre testovaných z druhého odberného miesta bude bránou B1

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Agrokomplex, Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM