Krimi

Muž utekal pomedzi autá a kričal, že ho chcú UNIESŤ: Po kolapse ho museli OŽIVOVAŤ

Nitrianska polícia riešila poriadne kuriózny prípad. Dezorientovaný muž pobehoval po frekventovanej križovatke, napokon ho museli ratovať policajti aj záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Muž utekal pomedzi autá a kričal, že ho chcú UNIESŤ: Po kolapse ho museli OŽIVOVAŤ
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti nitrianskej PMJ počas nočnej služby stáli na červenú na križovatke Štúrova a Štefánikova. Uvideli muža, ktorý kričal a utekal smerom k nim.

Chceli ho uniesť?

„Aj po výzve policajtov, aby im ozrejmil, čo sa mu stalo, muž len kričal. Policajti vyrozumeli, že ho prenasleduje vozidlo a snažia sa ho uniesť. Aj keď sa policajtom snažil nasilu nastúpiť do služobného auta, neustále ho vyťažovali, aby vedeli čo sa mu stalo," informuje polícia.

Muž však na ich otázky nereagoval a napokon sa rozbehol cez jazdné pruhy pomedzi autá smerom k obchodnému domu. Tam ostal stáť na stredovom ostrovčeku.

„Keďže bola osoba dezorientovaná a pravdepodobne pod silným vplyvom návykových látok policajti išli za ním a snažili sa ho opätovne upokojiť. Muž však nereagoval a následne dostal amok, pri ktorom sa začal trhať, rozhadzovať rukami a kopať nohami. Policajti mu nasadili putá a zobrali ho z cesty k služobnému autu, kde ho oň opreli. Keďže muž v agresivite neprestával, položili ho na zem," opisuje udalosti nitrianska polícia.

Prečítajte si tiež

Prestal dýchať

Okamžite zavolali rýchlu zdravotnú pomoc.

Muž po chvíli prestal komunikovať a policajti zistili, že nedýcha.

„Policajti mu zložili putá a začali s oživovaním. Osobu sa im podarilo oživiť a stabilizovať jej stav do príchodu záchranárov, pričom neustále kontrolovali jeho životné funkcie. Záchranári osobu naložili do sanitky, kde opäť prestala javiť známky života a znovu začalo oživovanie, ktoré bolo úspešné," dodáva polícia.

40-ročného muža transportovali do nitrianskej nemocnice. „Tento príbeh sa našťastie skončil „happyendom“ a muž, ktorý bol vo vážnom stave je aj vďaka našim kolegom v poriadku. K prípadu, ktorý sa stal ešte koncom apríla, sme získali zábery z mestských kamier," prezradili nitrianski krajskí policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM