Krimi

Muž sa VYMKOL vo vestibule hotela: Kým jeho priateľka spala, on strávil noc na chodbe

Muž si chcel na chvíľu odbehnúť z hotelovej izby, vymkol sa vo vestibule. V izbe zatiaľ spala jeho partnerka.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa VYMKOL vo vestibule hotela: Kým jeho priateľka spala, on strávil noc na chodbe
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

V pondelok (17. apríla) volal na nitriansku mestskú políciu zúfalý muž. V jednom z nitrianskych hotelov sa vymkol na chodbe pri spodných dverách po tom, ako vyšiel zo svojej izby bez karty.

Majiteľa sa kontaktovať nepodarilo

„V hoteli mu údajne nemá kto pomôcť, keďže recepcia v noci v tomto ubytovacom zariadení nefunguje. Vyslaní mestskí policajti podnet preverili a vykonali pohovor s mužom. Ten sa skutočne nachádzal dislokovaný v spodnej časti hotelovej chodby. Po príchode na miesto zasahujúci príslušníci poskytli operačnému príslušníkovi údaje predpokladaného konateľa hotela, operačný sa ho pokúsil telefonicky skontaktovať a informovať ho o situácii, avšak neúspešne,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Cez obchodný register sa príslušníci MsP snažili nájsť kontakt priamo na majiteľov. Nemali však zverejnený telefonický kontakt.

„Zasahujúci mestskí policajti v hoteli našli v ponukách priestorov na prenájom pravdepodobný kontakt na majiteľku. Aj na toto číslo operačný opakovane telefonoval, taktiež bez odozvy,“ dodáva mestská polícia. Na miesto dorazila aj hliadka policajného zboru. Ani tej sa lustráciou nepodarilo zistiť kontakt na majiteľov hotela.

Chcel im vypustiť pneumatiky

„Počas tejto činnosti operátor kamerového systému mestskej polície upozornil zasahujúce hliadky, že neznámy muž kľačí pri vozidle policajného zboru a pravdepodobne sa snaží vypustiť vzduch z pneumatík. Hliadky sa okamžite presunuli k svojim služobným vozidlám a podozrivého prichytili pri pokuse ujsť z miesta činu. Ten sa k svojmu úmyslu i činu priznal a vec si doriešila prítomná hliadka PZ SR,“ informuje mestská polícia.

Príslušníci mestskej polície i policajného zboru po takmer dvoch hodinách snahy pomôcť napokon z miesta odišli. Nešťastný muž zostal do rána čakať na hotelovej chodbe.

On čakal, partnerka spala

„Jednalo sa o poslednú chodbu pri východe, všetky ďalšie dvere smerom k jeho izbe sa otvárali iba na hotelovú kartu, ktorou muž nedisponoval. Paradoxné bolo, že v hotelovej izbe s ním spala jeho priateľka, ktorá však nereagovala na jeho opakované telefonické volania. Muž uviedol, že z izby smerom k vchodu hotela vyšiel z dôvodu, že okolo išiel jeho kamarát, s ktorým sa chcel krátko stretnúť,“ dodala Mestská polícia v Nitre.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM