Rastislav Búgel Krimi

Muž na úteku takmer ZABIL policajta! Bláznivú naháňačku zastavili až VÝSTRELY

Zásah ako vystrihnutý z akčného filmu zažili nitrianski policajti. O život išlo aj jednému zo zasahujúcich mužov zákona.

Ilustračný obrázok k článku Muž na úteku takmer ZABIL policajta! Bláznivú naháňačku zastavili až VÝSTRELY
3
Galéria

Policajti PMJ počas nočnej služby chceli asi o 1.45 hodine na Nedbalovej ulici v Nitre skontrolovať Seat Leon s rakúskym evidenčným číslom.

Na úteku vymenil značky

„Jeho vodič nerešpektoval pokyny na zastavenie a začal s vozidlom unikať smerom na rýchlostnú cestu R1. Z tej zišiel v smere na obec Hosťová, kde sa im nachvíľu stratil z dohľadu,“ informuje polícia.

Netrvalo dlho a pri Čeľadiciach ho spozorovala iná policajná hliadka. Auto však už v tom momente malo evidenčné číslo Nitry.

Takmer zrazil policajta

„Vodič si evidentne dal tú námahu a počas malej chvíľočky bez policajtov v pätách si stihol vymeniť tabuľky s evidenčným číslom. Hliadka sa vozidlo pokúšala zastaviť a 48-ročný vodič pritom nasmeroval auto na policajta, ktorý musel uskočiť,“ pokračuje polícia v opise udalostí.

Nakoniec vodiča zastavila až služobná zbraň, z ktorej padlo niekoľko výstrelov.

„Vozidlo skončilo v kukuričnom poli pri obci Dolné Obdokovce. Muž bol vo vozidle sám a k jeho zraneniu ani k zraneniu iných osôb pri incidente nedošlo,“ prezradili muži zákona.

Celý nočný incident má už aj trestno-právnu dohru. „Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin útoku na verejného činiteľa. Čo však bolo prvotnou príčinou jeho nezmyselného správania je nateraz predmetom vyšetrovania.“

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

FOTO: Dramatická policajná naháňačka v Nitre
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM