Krimi

Muž mal namieriť zbraň na 22-ročného Nitrana: Spacifikovali ho kamaráti

Poriadne rušno bolo pred jednou z prevádzok v centre mesta. 37-ročný muž sa mal vyhrážať zastrelením o 15 rokov mladšiemu rodákovi.

Ilustračný obrázok k článku Muž mal namieriť zbraň na 22-ročného Nitrana: Spacifikovali ho kamaráti
Zdroj: TASR

Incident sa odohral v nočných hodinách na Podzámskej ulici. Mestská polícia si všimla skupinku ľudí.

„Medzi postávajúcimi na chodníku videli na zemi ležať jedného muža a druhého, ktorý na ňom kľačal. V ich tesnej blízkosti sa na zemi nachádzala pohodená krátka guľová zbraň,“ opisuje udalosť mestská polícia na svojom webe.

Mestskí policajti zistili, že tridsaťsedemročný muž z Nitry mal chvíľu pred príchodom hliadky vytiahnuť spomínanú zbraň na Nitrana vo veku dvadsaťdva rokov.

„Obtiahnutím záveru pištole zasunul náboj do nábojovej komory a namieril ňou na hlavu ohrozenej osoby so slovami: „Zastrelím Ťa!“,“ pokračuje mestská polícia.

V tom mali muža so zbraňou spacifikovať priatelia mladšieho z mužov. „Pištoľ mu z ruky vytrhli a obmedzili na osobnej slobode až do príchodu hliadky mestskej polície,“ dodáva polícia.

Na miesto bola privolaná aj hliadka policajného zboru. „Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu si príslušníci policajného zboru podozrivého, poškodeného i prítomných svedkov prevzali a prípad budú ďalej objasňovať vo svojej kompetencii. Podľa slov podozrivého sa údajne jednalo o plynovú zbraň, ktorá bola vernou replikou strelnej zbrane,“ uvádza Mestská polícia v Nitre.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM