Krimi

Muž chcel ukončiť svoj život! Prechádzal sa v koľajisku, potom si ĽAHOL na cestu

Muž policajtom uviedol, že uvažoval, že si siahne na život. Neskôr ho našli ležať na ceste.

Ilustračný obrázok k článku Muž chcel ukončiť svoj život! Prechádzal sa v koľajisku, potom si ĽAHOL na cestu
Zdroj: Dnes24.sk , Unsplash.com

V nedeľu (26. marca) vo večerných hodinách príslušník operačného centra mestskej polície prijal oznam o podozrivej osobe stojacej v koľajisku na Braneckého ulici.

Uvažoval, že si siahne na život

Na miesto okamžite vyrazila hliadka. Príslušníci v koľajisku nikoho nezistili, muža našli až v blízkej čerpacej stanici.

„Na otázku mestských policajtov, či sa prechádzal v koľajisku odpovedal kladne a ako dôvod uviedol, že má ťažký život a uvažoval, že si siahne na život, avšak rozmyslel si to a pôjde domov. Muž z Nitry vo veku štyridsaťdva rokov bol pod vplyvom alkoholu, ale svoj sľub dodržal a šiel smerom k jeho blízkemu bydlisku,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Muž sa však pravdepodobne až domov nedostal.

Prečítajte si tiež

Ľahol si na cestu

„Muž zrejme neskôr podľahol svojim suicidálnym myšlienkam, pretože po opakovanom ozname o jeho ležaní na Braneckého ulici na vozovke mu mestskí policajti privolali záchrannú službu s dôvodným podozrením na samovražedné úmysly,“ dodáva nitrianska MsP.

Mestským policajtom sa ho podarilo presunúť z cesty do bezpečia. „Snažili sa sním komunikovať a po otázke, prečo nedodržal svoj sľub, muž povedal, že chce skončiť so životom a mestská polícia, ani nikto mu v tom nezabráni. Posádke RZP príslušníci poskytli asistenciu pri prevoze muža do nemocnice na psychiatrické oddelenie,“ informuje mestská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM