Barbara Dallosová Správy

Mladý párik v Nitre sa NEOVLÁDOL: Intímne radovánky priamo na kúpalisku!

Na kúpalisku, ktoré býva plné ľudí, neovládla mladá dvojica svoje pudy. Na ich nešťastie ich zachytili mobily okoloidúcich.

Ilustračný obrázok k článku Mladý párik v Nitre sa NEOVLÁDOL: Intímne radovánky priamo na kúpalisku!
Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno Nitrou otriasol škandál, keď si mladá dvojica užívala na verejnosti chvíle, ktoré patria skôr do spálne. Stalo sa tak na Mostnej ulici, vychýrenej viacerými nočnými klubmi a študentským životom.

Zdá sa, že scenár sa opakuje. Ďalší pár neodolal pokušeniu a intímnostiam sa neubránil ani na verejnosti. Dvojica sa odviazala na mestskom kúpalisku v Nitre, na ktorom sa najmä v týchto horúcich dňoch pohybuje množstvo ľudí, vrátane detí. Dvojicu si všimli okoloidúci a do redakcie sa nám dostalo aj video od nášho čitateľa. Celé video nezverejňujeme, nakoľko je nevhodné.

Na nahrávke dvojica leží na zemi, žena sedí na mužovi a je celkom zrejmé, že vykonávajú pohlavný styk. Síce sa snažia kryť osuškou, tá ich tak trochu zradí a na záberoch vidno viac, než by si zrejme dvojica želala.

Náruživý pár môže čakať aj trest. V spomínanom prípade z Mostnej ulice sa polícia situáciou zaoberala a riešila ju ako podozrenie z trestného činu výtržníctva.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM