Krimi

Mladík z Nitry zomrel u kamaráta v byte: Začalo sa trestné stíhanie pre zabitie

Michal mal ísť navštíviť kamaráta. Domov sa však už nevrátil. Polícia vyšetruje, čo sa vlastne v osudnú noc v byte stalo.

Ilustračný obrázok k článku Mladík z Nitry zomrel u kamaráta v byte: Začalo sa trestné stíhanie pre zabitie
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia vyšetruje úmrtie 29-ročného Michala z Nitry. Ten pred niekoľkými dňami išiel navštíviť svojho kamaráta do Prešova. Domov sa už nevrátil.

„Z bytu na prešovskom sídlisku ho na druhý deň ráno vyniesla pohrebná služba. Polícia stále vyšetruje, čo sa v noci na piatom poschodí stalo,“ informovala o smutnom prípade TV Markíza.

Prečítajte si tiež

Susedia nič nepočuli

Michal mal prísť do Prešova na tri dni. „V osudnú noc sa zrejme v byte stretli viacerí. Michal v noci údajne počas spánku spadol z postele na zem a zlomil si pritom rebrá. Mal vraj aj vypité,“ uviedol zdroj pre TV Markíza.

Susedia z bytovky si údajne nič podozrivé nevšimli. Že sa niečo stalo, zistili až keď ráno prišla pohrebná služba a polícia.

Trestné stíhanie

Na mieste zasahovali aj záchranári. Mladému mužovi však už nedokázali pomôcť. „Prešovský vyšetrovateľ v danom prípade vedie trestné stíhanie pre zločin zabitia, nakoľko sú vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu nebudeme zverejňovať“ povedala pre Dnes24.sk hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

„Podozrivý zatiaľ nie je nikto a viac informácií nám polícia zatiaľ poskytnúť nemôže,“ dodáva TV Markíza.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM