Webnoviny - Krimi

Mladík sa vlámal do bytu, ľudí nútil k sexu

Policajti v stredu nadránom zadržali 21-ročného Jakuba z Nitry, ktorý sa vlámal do bytu na ulici Staré grunty v Bratislave, kde sa dvom ženám a jednému mužovi vyhrážal s nožom v ruke smrťou.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muža už vyšetrovateľ obvinil z vydierania, porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci a spracoval aj podnet k návrhu na jeho vzatie do väzby.

Podľa Kurucovej sa obvinený Jakub v stredu nadránom vlámal do bytu, v ktorom boli dve ženy vo veku 30 a 28 rokov a 33-ročný muž. // **„Všetkých zobudil a s nožom v ruke a pod hrozbou zabitia ich prinútil vydať mu mobilné telefóny. Následne im prikázal ľahnúť si na balkón, potom v obývačke vyzliecť sa a mať medzi sebou sexuálny styk. K tomu však neprišlo.“ **//uviedla Kurucová.

Jednej z poškodených žien sa podarilo pod zámienkou ošetrenia ruky dostať do kúpeľne, mobilom zavolala svojmu otcovi a ten zalarmoval políciu.

„Policajti ani nie do piatich minút zadržali v byte 21-ročného Jakuba K. z okresu Nitra a predviedli ho na políciu. Obvinenému hrozí v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ doplnila Kurucová.

Malý chlapček (3) vypadol pri otváraní okna![link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135905_Nes­tastne-otvaranie-okna:-Samko-spadol-z-3–poschodia!]Viac sa dozviete TU![/link]

Nitra24.sk/web­noviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM