Rastislav Búgel Kultúra

Mladí fotografi ukážu svoju silu: Čaká ich nitriansky Fotomaratón!

Mladí nitrianski fotografi dostanú príležitosť na prezentáciu. V Nitre sa pre nich pripravuje prvý nitriansky Fotomaratón.

Ilustračný obrázok k článku Mladí fotografi ukážu svoju silu: Čaká ich nitriansky Fotomaratón!
Foto: Rastislav Búgel

„Občianske združenie Zelená Zebra, ktorého hlavným cieľom je prezentovať neprofesionálne umenie mladých ľudí, prichádza s ponukou pre všetkých, ktorí sa na svet pozerajú cez hľadáčik fotoaparátu,“ informuje PR manažérka OZ Zelená Zebra Barbora Mlejová. V sobotu, 28. septembra 2013 o 9:30 hodine odštartuje na Svätoplukovom námestí pred stanom Mladých nitrianskych filantropov prvý nitriansky Fotomaratón.

Desať tém a päť hodín

„Každý registrovaný účastník dostane štartovacie číslo, v obálke desať tém a päť hodín na to, aby svojimi digitálnymi či analógovými očami zachytil atmosféru festivalu Divadelná Nitra 2013,“ približuje pravidlá Fotomaratónu Mlejová. Fotografi sa majú na čo tešiť. Najlepšia fotografia každého maratónca bude vystavená vo Fotogalérii Trafačka v stredu, 2. októbra 2013, na spoločnej vernisáži a tých najlepších z najlepších v oboch kategóriách ocení porota v zložení Fratišek Kolář, Jozef Peniak a Peter Rafaj ml.

Nezabudnite na registráciu

Fotomaratónu sa môžu zúčastniť fotografi vo veku 15 až 26 rokov. Stačí sa do 20. septembra registrovať na emailovú adresu zelenazebra@gmail.com.

Fotomaratón
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM