Rastislav Búgel Iné športy

Misia na pôde Skalice splnená: Rytieri vyhrali aj druhý zápas a sú krok od finále!

Cieľ splený! Nitrianski Rytieri zvládli aj druhý dramatický zápas na pôde Skalice a sú tak už len jedno víťazstvo od postupu do vytúženého finále.

Ilustračný obrázok k článku Misia na pôde Skalice splnená: Rytieri vyhrali aj druhý zápas a sú krok od finále!
Foto: Rastislav Búgel

Semifinálová séria medzi Nitrou a Skalicou je poriadne vyrovnaná. V prvom zápolení na pôde súpera dokázali Rytieri vyhrať gólom dve sekundy pred koncom predĺženia. Rytieri nastúpili v nedeľu 26.apríla na svoj druhý semifinálový zápas. V prípade jeho zvládnutia by mali pri návrate na nitrianske ihrisko výdhodu domáceho prostredia a len jediný zápas by ich tak delil od postupu do finálovej série.

Vedenia sa ujali Skaličania, keď v poslednej minúte prvej tretiny, keď Petríka v bráne prestrelil Kolínek (1:0). Nitra odpovedala v dvadsiatej minúte zápasu. Nahodenú loptičku dorážal do skalickej brány Beniač (1:1). Rozhodujúci okamih prišiel v 29.minúte. Rytieri hrali presilovú hru, ktorú na jej konci využil Kollár (1:2). V závere stretnutia sa domáci pokúšali zdramatizovať zápas hrou bez brankára, no ani po enormnom tlaku sa z gólu netešili. Nitra si tak pripísala druhé víťazstvo a v sérii hranej na tri víťazstvá sa ujali vedenia 2:0.

Hokejmarket Skalica – Nitrianski Rytieri 1:2 (1:0,0:2,0:0)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM