Správy

Milá zábava pre rodiny s deťmi: Hitom roku 2021 boli veselé kamene, FOTO

Pri výletoch či lockdownových vychádzkach ste mohli natrafiť na veselé kamene. Milá aktivita robila radosť deťom i dospelým celý rok.

Ilustračný obrázok k článku Milá zábava pre rodiny s deťmi: Hitom roku 2021 boli veselé kamene, FOTO
10
Galéria

Tento rok ste mohli v uliciach Nitry natrafiť na maľované kamienky. Medzi obyvateľmi si ich hľadanie získalo mnoho fanúšikov.

O svoje úlovky či nové prírastky sa ľudia počas roka delili v skupine Veselé kamene Nitra, ktorú na sociálnej sieti založila Silvia Gajdošová. Pravidlá sú jednoduché: namaľuj alebo nájdi, odfoť, premiestni, zverejni a rozdávaj radosť.

„Založila som ju pre ľudí z mesta a okolia, aby mali prehľad o kamienkároch a ich dielach, aby boli v tejto náročnej situácii všetci v lepšej nálade a užili si prechádzky spojené s ukladaním, hľadaním a nachádzaním kamienkov,“ prezradila nám ešte začiatkom roka Silvia.

Skupina má ku konca roka vyše 3 600 fanúšikov. "Hlavnou myšlienkou je šírenie dobrej nálady pri prechádzkach mestom a rozdávanie radosti,“ odkazuje Silvia Gajdošová. Dôležité je aj to, aby ste kameň ďalej premiestnili. Tak spravíte radosť ďalším a deti to naučí podeliť sa.

Pozrite, aké diela sa niektorým „kamienkárom“ podarilo vytvoriť!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Veselé kamene Nitra
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM