Rastislav Búgel Samospráva

Mikuláš na námestí: Pripravte sa na dopravné obmedzenia

Slávnostný príchod svätého Mikuláša do nitrianskeho Vianočného mestečka spôsobí v meste dopravné obmedzenia, ale aj posilnenie spojov mestskej autobusovej dopravy. Mikuláš i so svojím sprievodom príde rozžiariť vianočný strom na Svätoplukovom námestí v nedeľu 7. decembra o 17.00 h.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš na námestí: Pripravte sa na dopravné obmedzenia
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Pre tradične veľký záujem verejnosti dôjde k posilneniu spojov, ktoré budú do centra mesta privážať ľudí z okolitých sídlisk.

Ako informovala radnica, zo sídlisk Klokočina a Diely vyšlú medzi 16.00 a 17.00 h mimoriadne spoje na linkách číslo 6, 7 a 30 z Murániho, Edisonovej a Kmeťovej ulice. Zo sídliska Chrenová budú v tom istom čase vyslané posilnené spoje na linkách číslo 6 a 30 z Gorazdovej ulice. Väčšina mimoriadnych spojov bude končiť pri Divadle Andreja Bagara.

Po skončení Mikulášskeho ohňostroja budú na zastávku pristavené mimoriadne spoje na linke číslo 7 v smere na Klokočinu s predĺženou trasou po zastávku Murániho. Autobusy pristavia aj na linke číslo 30 v smere na Chrenovú na Gorazdovu ulicu. Spoje na posilnených linkách odídu desať minút po skončení ohňostroja,“ upozorňuje radnica. Magistrát zároveň informoval, že počas Mikulášskeho ohňostroja polícia dočasne obmedzí premávku po Mostnej ulici.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM