Rastislav Búgel Hokej

Michal Valent mení dres: Z Nitry smeruje do Dukly Trenčín

Miláčik nitrianskych tribún prednedávnom avizoval odchod z Nitry. Teraz sa potvrdilo, kam budú smerovať jeho ďalšie kroky.

Ilustračný obrázok k článku Michal Valent mení dres: Z Nitry smeruje do Dukly Trenčín
Foto: Rastislav Búgel

Michal Valent je meno, ktoré pozná každý fanúšik nitrianskeho hokeja. V bráne HK Nitra stál aj v sezóne 2015/2016, v ktorej sa tím spod Zobora tešil zo zisku historického titulu. Nedávno aktuálny vicemajster avizoval, že zmluvu s Michalom Valentom nepredĺžil. Fanúšikovia tak boli zvedaví, kam povedú ďalšie kroky šikovného brankára.

Rébus sa podarilo rozlúsknuť po tom, čo informáciu o Valentovom príchode zverejnila klubová stránka tímu Dukla Trenčín. „Po dohode s trénerom sme sa rozhodli pre angažovanie Michala Valenta, ktorý nás presvedčil svojimi výkonmi počas posledných dvoch sezón v Nitre, ale aj predtým mal vydarené pôsobenie v Česku. Dôležité bolo aj to, že sa chce v kariére posúvať vyššie," povedal pre klubový web generálny manažér Dukly Július Pénzeš.

„Prichádzam s pokorou, budem chcieť tímu pomôcť k čo najlepším výsledkom. Určite musíme Duklu zdvihnúť na priečky, kam patrí. Trenčín je hokejové mesto, Dukla hokejová značka, ktorá chce byť po minulej sezónne vyššie. Verím, že sa nám to podarí,“ povedal Michal Valent pre web klubu Dukla Trenčín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM