Rastislav Búgel Rôzne

Mesto pripravilo zaujímavú súťaž: Jazdite do práce na bicykli a vyhrajte!

Do práce na bicykli. Do zaujímavej súťaže sa tento rok zapojí aj mesto Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Mesto pripravilo zaujímavú súťaž: Jazdite do práce na bicykli a vyhrajte!
Foto: Rastislav Búgel

Zaujímavú súťaž si pre obyvateľov nášho mesta pripravila radnica v spolupráci s Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky. Súťaž s názvom Do práce na bicykli môže osloviť všetkých aktívnych Nitranov. “Cieľom súťaže je podporiť rozvoj cyklistickej dopravy a tiež využiteľnosť bicykla na dochádzanie do práce,“ informuje radnica.

Počas celého mesiaca

Súťaž je určená pre 2–4 členné tímy. Všetci členovia tímu musia mať rovnakého zamestnávateľa. „Jednotlivé tímy sa môžu prihlásiť v období od 7.4.2014 do 27.4.2014. Súťaž prebehne v mesiaci máj, a teda 1.5. 2014 až 31.5.2014,“ informuje mesto Nitra.

Ohodnotia najazdenú vzdialenosť

Počas tohto obdobia sa budú evidovať najazdené kilometre na bicykli do práce a z práce jednotlivých členov tímu. Vyhodnocovať sa bude celkový počet najazdených kilometrov, celkový počet jázd absolvovaných v danom termíne a bonusová kategória, v ktorej bude vyhlásený jeden súťažiaci z tímov, ktoré absolvovali aspoň 2/3 ciest do práce a z práce na bicykli.

Prihlásiť sa do súťaže alebo bližšie informácie o súťaži získate na tel.č. 037/6502389 alebo na maile: siska@msunitra.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM