Nikoleta Kováčová Správy

Maroš Molnár pokrstil fitness zónu v nitrianskom parku: Je prémiová!

Súčasťou zrevitalizovaného parku je aj zóna pre nadšencov pohybu a cvičenia, kde si podľa slov uznávaného slovenského kondičného trénera skvelo zacvičíte s vlastnou váhou či odbijete kvalitný funkčný tréning.

Ilustračný obrázok k článku Maroš Molnár pokrstil fitness zónu v nitrianskom parku: Je prémiová!
6
Galéria

Krst ohňom zažila nová fitness zóna v zrevitalizovanom nitrianskom parku. Na kruhový tréning s Marošom Molnárom prišli viac ako dve desiatky milovníkov pohybu, potu a driny. „Je to krásna fitness zóna. Fakt ju môže mesto nazývať prémiovou. Dá sa tu super odcvičiť celé telo. Kto chce, už nemôže povedať, že si nemá kde zacvičiť,“ povedal Molnár.

Malo by ich byť viac

Podľa Maroša Molnára by takéto zóny mali byť v každom väčšom meste. „To by bola absolútna pecka. A keby ešte každé mesto malo trénerov, ktorých by platilo a tí by sa o takúto zónu starali, venovali by sa ľuďom v určitých hodinách, aby cvičili správne, to je cesta, aby náš národ bol zdravý.“

Stiahni appku a cvič

Osobného trénera v nitrianskom parku vo fitness zóne nedostanete, ale celá je prepojená s aplikáciou. Po jej stiahnutí vidíte, ako na ktorom náradí cvičť. „Viete si tam vybrať aj celé tréningy, ale aj tak je lepšie, keď je pri vás tréner. Jedna vec je vidieť, ako sa čo cvičí, ale vy seba nevidíte.“ Správna technika je totiž podľa Maroša Molnára alfa a omega. „Niekedy aj malý detail vie urobiť veľký výsledok, na druhej strane človek si môže aj malým detailom veľmi ublížiť,“ dodal Maroš Molnár.

Prečítajte si tiež:

Maroš Molnár v nitrianskom parku
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM